magazine

Thuiskomen in de stilte

ITIP, school voor leven en werk, is een opleidingsinstituut voor iedereen die tot volle bloei wil komen. Om te leren leven en werken vanuit bezieling, vreugde en vertrouwen. Zij geloven dat wanneer je uitdrukking geeft aan wat je werkelijk drijft, je vervuld leeft en je bestemming vindt in de wereld.

Het ITIP biedt drie opleidingen aan: voor mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en toegepaste spiritualiteit; voor trainers, coaches, begeleiders en therapeuten die hun persoonlijke manier van werken en werking willen onderzoeken en ontwikkelen; en voor mensen in leidinggevende posities die een bezield antwoord willen vinden op de verwachtingen en vraagstukken die op hen afkomen. Daarnaast worden door het jaar heen lezingen, workshops, retraites en kortere trajecten aangeboden.

Het ITIP is ook werkzaam in het veld van organisatieontwikkeling om organisaties te helpen een levende, leren cultuur te scheppen waarin mensen in hun authentieke kracht gezien worden en zich voortdurend met elkaar kunnen ontwikkelen. Zodat de ziel van de organisatie zo krachtig mogelijk in de wereld tot uitdrukking wordt gebracht.

Alle activiteiten worden per half jaar gebundeld in een magazine. Interesse in één van de vele inspirerende lezingen, themadagen, retraites, workshops of opleidingen? Dit magazine (uitgave najaar 2014) kun je opvragen bij het ITIP, of hier downloaden. Ga voor recentere exemplaren direct naar ITIP.